Ervaringen van klanten

Ik vond de teamtraining Oordeelloos Luisteren zeer interessant. De training heeft me geholpen om te kijken waar ik nu sta in mijn leven. Sommige dingen moeten slijten, voor ik ze achter me kan laten, maar ik ben daar goed mee op weg. Bedankt voor de leuke training! – Jaime Saenzven

“Ik ben ontzettend blij met de coachinglessen die ik van Marjolein heb ontvangen. Ze heeft met haar warme doch zeer scherpe waarnemingsvermogen me laten zien hoe jezelf zijn op een podium een kracht kan zijn, terwijl ik juist dacht dat ik mezelf moest beschermen tegen mijn kwetsbaarheid.

Daar waar ik eerst stond te trillen op mijn benen en me totaal niet in staat voelde de muziek te dragen en uit te dragen die ik maak, hielp Marjolein me met haar doeltreffende coaching om te genieten van alles wat ik op het podium doe.”
Jyoti Verhoeff, zangeres

“Haar scherpe vragen, de aanmoediging om vanuit mijn eigen kracht keuzes te maken en het toevoegen van een theoretisch kader hebben een bijdrage geleverd aan een mooie nieuwe stap. (Mr. K. Schaffels, Raadsheer-Commissaris)”

Ik heb Marjolein leren kennen als een vakkundige vrouw met verstand van zaken. Gemotiveerd tot op het bot. Marjolein kan een organisatie die op sterven na dood is weer goed opbouwen en er weer een duidelijke structuur in aanbrengen. Ze beschikt over een helicopterview maar blijft altijd oog houden voor het individu. Ze staat ergens voor, weet dit neer te zetten en heeft graag dat jemeedenkt en input geeft. Iemand die staat voor wat ze zegt en nooit opgeeft! Lukt het niet op de ene manier, zoekt ze net zolang door tot de juiste manier gevonden is. Netwerken is haar op het lijf geschreven en ze zal altijd meedenken in het belang van de organisatie maar ook op individueel niveau is ze heel goed in empowerment zodat de juiste persoon op de juiste plek komt. Kortom een vrouw waar je van op aankunt als leidingevende maar ook als mens.
Renee van Dijck, docent SBO

U doet leuk werk, ik wil graag meer weten over wat u heeft gedaan. Het lijkt me boeiend om in een dergelijk krachtenveld aan het werk te gaan.

(studenten pedagogiek aan de hogeschool)