Passie, Missie, Visie

ONZE PASSIE

‘Het verlangen prikkelen naar verschillende perspectieven van waaruit opties ontstaan.’

Wij laten mensen ervaren dat zij sterker worden, beter presteren en meer plezier hebben als zij zelf de leiding nemen over hun persoonlijke ontwikkeling. Ieder op zijn/haar eigen manier, of het nu om kinderen, ouders of de organisatie gaat.

 

ONZE MISSIE

‘Mensen binnen organisaties toegang geven tot een groter persoonlijk potentieel voor een solide en blijvende groei en ontwikkeling van zichzelf én de organisatie!’

Het belangrijkste kapitaal van organisaties zijn de mensen die er werken. Stapwerk gelooft sterk in de kwaliteiten en talenten die aanwezig zijn. Door deze aan te spreken ben je gelukkiger, loyaler en ondernemender en ontstaat er een gevoel van verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling en de organisatieresultaten.

 

ONZE VISIE

‘Wij geloven dat wanneer je leert kijken naar jezelf, elkaar en de verschillende opties, je beweging genereert bij mensen, groepen en organisaties. Iedereen die besluit te ontwikkelen, kan dat.’

We helpen mensen hun eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en optimaal in te zetten. Als je weet wat je talenten zijn en hoe je ze optimaal kunt inzetten, kom je goed tot je recht, benut je je kennis en creativiteit, weet je je op de juiste plek en versterk je de organisatie. Zo ontwikkel en verstevig je je eigen leiderschap. Alleen als dat duurzaam is, heb je echt iets geleerd.