Teamtraining: Fotografie

Tegenwoordig worden we omgeven door beelden. Communicatie zonder beelden is ondenkbaar geworden. Maar beelden hebben ook een andere functie. Met beelden kun je inzichtelijk maken welke kernwaarden nu juist voor jou belangrijk zijn. En wanneer je dit als team doet, komt naar buiten hoe je als team beschouwt, bekijkt en omschrijft. Wanneer kernwaarden met elkaar in overeenstemming worden gebracht is groei van zowel het individu als het team mogelijk.

Hoe werkt de teamtraining

Aan de hand van een paar logische oefeningen gaan we dieper in op hoe we kijken en hoe we rangschikken. Deze inzichten worden daarna besproken en er komen team- aanbevelingen uit. Voor deze training is geen uitgebreide kennis van fotografie of een dure camera nodig. Een telefoon met camerafunctie voldoet.

Over de trainers

De training wordt gegeven door ervaren beroepsfotograaf Maurits van Hout en Coach Marjolein Triest, zodat zowel de fotografie als de nabespreking tot het gewenste resultaat leiden. De opzet is laagdrempelig en in een plezierige ontspannen sfeer en past daardoor in verschillende settings van teamdagen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je meer weten over de teamtraining Fotografie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.